Kosmor Forum Index
 Search Imprint      SearchSearch     Log inLog in 
 Search Legal      MemberlistMemberlist     ProfileProfile   

jump drive
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Kosmor Forum Index -> Questions and Answers
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fortune2006
Guest





PostPosted: Thu Apr 01, 2004 07:06    Post subject: jump drive Reply with quote

Is there any way to deactivate the jumpdrive?

That's realy idiotic.
My PC was hanging an I made some klicks with the mouse to to test if it reacts. Then my computer did work again, but I hit the "use jump drive" button an now the WP flies 300 LY into the wide space...
Back to top
Merthos
Guest





PostPosted: Thu Apr 01, 2004 11:22    Post subject: Reply with quote

It should work to click onto your WP again and set this as course. So your WP has no direction and won't fly anywhere.
Back to top
Liam
Guest





PostPosted: Thu Apr 01, 2004 12:28    Post subject: Reply with quote

but the jump will be used. maelstroem said, if you use the jumpdrive without a direction, you won't move but it will the jumpdrive will be used!
Back to top
Aurion
Member of the House


Joined: 31 Jan 2004
Posts: 591
Location: Alpha Section

PostPosted: Thu Apr 01, 2004 13:41    Post subject: Reply with quote

Yes, but i think it is better to use it without flying, instead of being in the middle of nowhere afterwards.
_________________
Member of the House Aurion in the house Ashera
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
fortune2006
Guest





PostPosted: Thu Apr 01, 2004 14:41    Post subject: Reply with quote

thanks for these advices
Back to top
fortune2006
Guest





PostPosted: Thu Apr 01, 2004 14:46    Post subject: Reply with quote

shit, i can't choose "set waypoint" if I click on my WP, there is no link...

how to do that?
Back to top
Claudio
Guest





PostPosted: Fri Apr 02, 2004 02:22    Post subject: Reply with quote

You don't have to click on your WP.

You have to click to a position on the card and then click "Set waypoint".

The next turn your WP will fly 30 LY in this direction.
Back to top
Merthos
Guest





PostPosted: Fri Apr 02, 2004 03:10    Post subject: Reply with quote

Ähm Claudio, did you read this thread?
Back to top
Claudio
Guest





PostPosted: Fri Apr 02, 2004 04:04    Post subject: Reply with quote

Yes, i did....

Okay. Nearly Wink

But when the link "set waypoint" doesn't appears, he has no chance... Smile

I thought his has already used the sprum drive. Sorry Wink
Back to top
Seth
Guest





PostPosted: Fri Apr 02, 2004 05:32    Post subject: Reply with quote

Yes. it goes on the players nerves.
Therefor I've writen my post in the feedbach and suggestion Forum about Waypoints. But nobody has answered it yet Sad
http://www.kosmor.com/forum_int/viewtopic.php?t=4685
Back to top
fortune2006
Guest





PostPosted: Fri Apr 02, 2004 05:47    Post subject: Reply with quote

in fact I used the jump drive, but I flew to a very kind position, hrhr Very Happy
Back to top
Maelstroem
Commander


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 430
Location: Munich, Germany

PostPosted: Sat Apr 03, 2004 07:58    Post subject: Reply with quote

Well this reminds me of a sci-fi film, where some aliens got into control of a high technology space ship. "Hurgahrururglah!! *KSshsh* What is this button good for? *press* Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeehh"

Grin
_________________
Commander Maelstroem in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
fortune2006
Guest





PostPosted: Sun Apr 04, 2004 09:12    Post subject: Reply with quote

Mhhh, but I got 2 new subordinate, 2 planets and some new friends Very Happy
Back to top
alphabravo
Major


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 827
Location: UK

PostPosted: Sat Jul 10, 2004 05:19    Post subject: Reply with quote

a question about the jump drive...
can you actually land ON a planet, or just very very close?

if i am 300.0LJ away from a planet, and i set a course with jumpdrive to this enemy planet, will i take it, or just land very very near it?

basically... is it possible to engage combat with a system if i am 300LJ away before using the jump drive?

(and is this the same in .de?)
_________________
Major alphabravo in the house Ashera
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Merthos
Guest





PostPosted: Sat Jul 10, 2004 05:46    Post subject: Reply with quote

You'll allways end in free space if you use the jump drive.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kosmor Forum Index -> Questions and Answers All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group