Kosmor Forum Index
 Search Imprint      SearchSearch     Log inLog in 
 Search Legal      MemberlistMemberlist     ProfileProfile   

map update

 
Post new topic   Reply to topic    Kosmor Forum Index -> Bug-Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Assisi
Councillor of the House


Joined: 25 Jan 2007
Posts: 314
Location: Bucuresti , Romania

PostPosted: Fri May 21, 2010 06:21    Post subject: map update Reply with quote

My map didn't update today.
Any other of you have the same problem ?
_________________
Councilor of the House Assisi in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message
Giner
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2010 07:46    Post subject: Reply with quote

I was about to post the exact same bug but you beat me to it, yes mine is the same.
Back to top
Thaumaturg
Commander


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 72

PostPosted: Fri May 21, 2010 15:49    Post subject: Reply with quote

Same situation here.
But there is another strange thing . I set yesterday the order to atack a planet. I received the message that i took that planet ( i also can look on that planet caracteristics ) but somehow my map tells me that i am in a different position and not on that planet Shocked . Even if i don't see my wp position, i can see what the distances are between me and other planets and from this i deduct that i am somewhere else Razz
_________________
Commander Thaumaturg in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message
Maelstroem
Commander


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 430
Location: Munich, Germany

PostPosted: Sat May 22, 2010 05:12    Post subject: Reply with quote

Well, if you want RPG, call it a proton storm darkening your radars, if you want RL, call it Murphy. Technically, php crashed when building the maps yesterday (during creation of the png graphics files)... usually, this is a very reliable language and process (did not crash for the last 7 years), but... yeah, its a new server and a new version... Ive got to monitor it and if it happens again, build a workaround or so. If it happens again, message me on all channels (email, facebook) and i will rebuild the maps asap.
_________________
Commander Maelstroem in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Thaumaturg
Commander


Joined: 24 Mar 2005
Posts: 72

PostPosted: Mon May 31, 2010 04:47    Post subject: Reply with quote

I think that another "proton storm" hit our radars Sad
My map went crazy again.

It says to me that i'm on a planet (where i was suposed to be) but it shows me that i am somewhere 400 LY away east. It doesn't realy shows my WP but my navigation map is centered on that point.

Anyone experiencing the same situation?

Last time it happened i tried to move on a planet and on the next day i found myself in open space. Lumberjack and michi's ships were also there Sad Sad Sad
_________________
Commander Thaumaturg in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message
Nikoy
Guest





PostPosted: Mon May 31, 2010 04:47    Post subject: Reply with quote

Happened again! Crying or Very sad
I see the map from yesterday, but my WP have moved.
Which is the best way to contact Maelstroem? We need this fixed fast...
Back to top
Assisi
Councillor of the House


Joined: 25 Jan 2007
Posts: 314
Location: Bucuresti , Romania

PostPosted: Mon May 31, 2010 10:50    Post subject: Reply with quote

Same here but seems that not all of us were hit by this.
My friends Dacul02 and Claudiu don't have this problem.

Hope Maelstroem will fix it quickly !!!
_________________
Councilor of the House Assisi in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message
Maelstroem
Commander


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 430
Location: Munich, Germany

PostPosted: Mon May 31, 2010 12:15    Post subject: Reply with quote

Hi, thanks for the report, and sorry for that. I am looking into it.
Best way to contact me is kosmor@knoblach.de...
It appears to have something to do with the increased max. download map sizes this time, I will reduce them and rebuild the maps...
_________________
Commander Maelstroem in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Maelstroem
Commander


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 430
Location: Munich, Germany

PostPosted: Mon May 31, 2010 12:40    Post subject: Reply with quote

Ok, the maps have been rebuilt. It was a different problem this time: a file-synchronization job (which ran at the time) was misconfigured and that caused broken map generation. It should be fixed now, hopefully.

Bye,
Maelstroem
_________________
Commander Maelstroem in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikoy
Guest





PostPosted: Sun Jun 20, 2010 05:03    Post subject: Reply with quote

My map is the same as yesterday... again?
Back to top
Maelstroem
Commander


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 430
Location: Munich, Germany

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 07:29    Post subject: Reply with quote

Ive updated the maps manually. Looking into a scripted automatic fix procedure...
_________________
Commander Maelstroem in the house Nemesis
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kosmor Forum Index -> Bug-Reports All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group